17 Aralık Şehitleri İlkokulu

Vizyon: Kendini sürekli yenileyen, Okuyan, inceleyen, araştıran, Analiz ve sentezler yapabilen Nesillerin yetiştiği; Bütün öğrencilerin Akla ve bilime dayalı eğitim ortamında Hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Dünü, bugüne; bugünü yarına bağlayan Köprülerin kurulduğu; Yönetici, öğretmen, personel, Öğrenci ve velilerin elbirliği ile Çevrede, bölgede ve ülkede “model okul” olmaktır.

Misyon: Kendine, ailesine, devletine ve milletine Yararlı olan; Çağı okuyan, gereğini yapan, Ülkemizi çağdaş medeni devletler seviyesine Çıkarmak istek ve azminde olan Nesiller yetiştirmektir.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://17araliksehitleri.meb.k12.tr

Adres - MİMARSİNAN MAH. TARSUS SK. 17 ARALIK ŞEHİTLERİ İLKOKULU BLOK NO 35 KOCASİNAN / KAYSERİ

Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - Merkez

Ulaşım Şehir merkezinden her 5 dakikada bir belediye otobüsü ve raylı sistem araçları ile ulaşım sağlanabilir. Alparslan tramvay durağında inildiğinde şehir merkezinden gelişte 200 metre solda,ildem bölgesinden gelince 200 metre sağda Sivas Cad. arkasında Mimar Sinan Mah.tarafında ,Eski Çakmak Lisesi Binası

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km