TAŞIMACIYI TESPİT KOMİSYONU DUYURUSU (2023-2024 ÖĞRETİM YILI)

.

16.08.2023 120

İlana çıkılan bu ihale 2023/2024 Eğitim Öğretim Yılında (1 yıllık) öğrenci Servis Taşıma işini yapacak firma veya gerçek kişileri belirleyecek olup, iş bu ilan 15/08/2023 tarihinde okul resmi iternet sitesinde ve 17 Aralık Şehitleri İlkokulu ilan Panolarında askıya çıkartılmıştır.

TAŞIMA İŞİ: Kayseri ili Kocasinan İlçesi 17 Aralık Şehitleri İlkokulu öğrencilerinin Kayseri İli içerisinde 17 Aralk Şehitleri ilkoklu Milli Eğitim Bakanlığı ve Kayseri Valiliğinin belirlediği Eğitim Öğretim saatleri kapsamında ilgi a) MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 30/05/2018 tarih ve 10581842 sayılı " Okul servis Araçlarının Çalıştırılmasına İlişkin Usül ve Esaslar", ek şartname ve yapılacak olan sözleşme kapsamında yapılacaktır.

Servis Taşıma işine başvuruda bulunacak tüzel veya gerçek kişilerin 04.09.2023 mesai bitimine kadar Okul Müdürlüğünden ihale dosyasını alması;

Servis Taşıma İşine başvuru yapacak Tüzel veya gerçek kişilerin 04.09.2023 mesai bitimine kadar aşağıdaki başvuru evrakları ile birlikte Taşıma İşi ´ne başvuruda bulunması, 04.09.2023 Pazartesi günü saat: 16.00´da Taşıma İşi Belirleme Komisyonu karar Toplantısına katılması önemle rica olunur.

NOT: İstekliler, ilanda belirtilen saate kadar servis taşıma işi için istenen evraklarını komisyona tutanakla teslim eder.
Taşımacıyı tespit komisyonuna verilen dosyalar herhangi bir sebeple geri alınamaz.

BAŞVURUDA İSTENEN EVRAKLAR:

1.Başvuru sahibi Tüzel veya Gerçek Kişilere ait tebligat adresi/telefon/faks/e-mail bayanı.

2.Gerçek kişi olması hâlinde servis çalıştırılması işinin yapıldığı yıl içinde alınmış ticaret ve / veya sanayi odası veya meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

3.Tüzel kişi olması hâlinde mevzuatı gereği tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğu ticaret ve /veya sanayi odasından servis çalıştırılması işine ilişkin ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

4.Taşımayı gerçekleştireceği taşıtların gerçek kişilerde gerçek kişiler adına, tüzel kişilikler de üçte birinin tüzel kişilik adına tescilli olduğuna ilişkin belgeler,

5.Taşıma yapacağı araçların ruhsat fotokopileri ve araç muayene raporu,